קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

הליבוט צלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים

הליבוט צלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים
הליבוט צלוי במחבת עם פרושוטו, לימון, יין לבן וצלפים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 629 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. 25 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מן האוכלרשת דורשת מיץ לימון, פילה הליבוט, פטרוזיליה שטוחה בתוספת גבעולים ויין לבן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. מתכונים דומים: רוטב שאלוט יין לבן עם לימון וצלפים, ארטישוק צלוי בסיר עם יין לבן וצלפים, ו ארטישוק צלוי בסיר עם יין לבן וצלפים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שמים את הקמח על צלחת עמוקה או בקערה רדודה ומתבלים היטב במלח ופלפל. מחפרים את הדג בקמח. שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 1 כף שמן והחמאה ומחממים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את הפילטים ומבשלים עד להשחמה בצד 1, 2 עד 3 דקות. במקביל, מוסיפים את הפרושוטו ומבשלים תוך ערבוב להשחמה. ואז הופכים את הדג, מכניסים את המחבת לתנור וצולים עד שהדג פשוט מבושל, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוציאים את הדג ל -2 צלחות הגשה. זרוק את הפרושוטו על מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
החזירו את המחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוסיפים עוד כף שמן זית, היין הלבן, מיץ הלימון, הצלפים, 2 כפות החמאה הנותרות והפטרוזיליה ומביאים לרתיחה; מרתיחים עד לצמצום וסמיכות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
יוצקים את הרוטב על הדג, מעליו את הפרושוטו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב את הליבוט עם פינו נואר, פינו גריגיו, ו גרונר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. קוטג ' ברן קאשבורן פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.