הליבוט צרוב במחבת עם חמאת שומר Herbed ואפונה מתוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, אפונה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן pescatarian, ו דל פחמימות, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הליבוט צרוב ברוטב עגבניות, הליבוט צרוב במחבת עם תירס מתוק, ו דג הליבוט וקלחי תירס עם חמאה.
הוראות
1
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הוסף נורת שומר ו 4 מרכיבים הבאים; לטגן מעל חום בינוני 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
נורת שומר
3
הסר תערובת שומר עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
שלב 3/4 כוס מים קוביית מרק באותו מחבת, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים עגבניות ויין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת לתוך קערה קטנה, להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להחזיר את הרוטב למחבת; מערבבים בקצפת. מבשלים מעל חום בינוני 8 דקות או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהחום; מערבבים בהדרגה בחמאת 1/2 כוס. מערבבים בתערובת שומר שמורה. להפריש, שמירה על חום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
9
מפזרים פילה באופן שווה עם מלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה; להוסיף דגים. קוק, צד העור למעלה, 4 דקות או עד השחמה קלה. להפוך דגים, ומבשלים 4 דקות נוספות או עד פתיתי דגים עם מזלג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים אפונה ואת הבא 3 מרכיבים; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
12
רוטב שומר כף באופן שווה על 4 צלחות הגשה, העליון עם הליבוט. תערובת אפונה כפית באופן שווה על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.