הליבוט צרוב עם כוסברה וגזר
הליבוט צרוב עם כוסברה & גזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, זרעי כוסברה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון, קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון, ו גזר כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הליבוט: טוסט זרעי כוסברה ושומר במחבת בינונית על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
הסר מהחום ולרסק עם מרגמה ועלי, או להעביר מטחנת תבלינים נקייה. לטחון לאבקה עדינה.
הוסף את הכורכום ואת קאיין. הניחו בצד 1/4 כפית של תערובת התבלינים; שמרו את תערובת התבלינים הנותרת.
הניחו את ההליבוט שלכם על תבנית/מגש אפייה והתבלו במלח ופלפל.
מברשת או טפטוף עם 1 כף שמן זית ולשפשף את תערובת התבלינים הנותרים על הדגים משני הצדדים. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
הכן את הגזר: בעוד הדג נח, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. בינתיים, למלא קערה נוספת עם קרח ומים כדי ליצור אמבט קרח. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הגזר ומבשלים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
להעביר אותם לאמבט קרח עם כפית מחוררת. משוך אותם החוצה לאחר כ 2 דקות ולהניח בצד.
הפוך את רוטב היוגורט: טוסט זרעי חרדל במחבת באותו אופן שעשית עם כוסברה וזרעי שומר. למחוץ או לטחון ומערבבים יחד עם יוגורט, שמן זית, וג ' ינג ' ר מגורד. מתבלים במלח ופלפל.
כאשר השולחן מוגדר, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית וחום עד מנצנץ.
מוסיף את פילה הליבוט למחבת ולתת לבשל נגע עד שהם מתחילים לשחרר בקלות מהמחבת, על 4 דקות. בעדינות להעיף ולבשל את הצד השני עד הדג הוא רק מבושל דרך אבל עדיין מעט שקוף במרכז.
מחממים את 2 כפות שמן זית במחבת גדולה אחרת על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הגזר וזורקים למעיל. מתבלים במלח.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רק מתחיל לרכך אבל עדיין סגול, על 2 דקות. משוך מהחום ולהעביר את הגזר לצלחת או מגש.
הוסף את 1/4 כפית שמורות spice תערובת לשייר שמן במחבת. כפית את השמן בטעם על הגזר ולסיים עם פטרוזיליה.
מגישים דגים וגזר על 2 צלחות יפות עם גזר.
טפטוף עם רוטב יוגורט או לשרת את הרוטב בקערה קטנה לצד.
חפשו את ההליבוט (hook-and-line) של ארה " ב פסיפיק או אלסקה (Canadian Pacific). כמו כן, לבדוק מונטריי מפרץ אקווריום מאכלי ים לצפות לחדשות האחרונות על הבחירות הטובות ביותר.
מתוך ספר הבישול החדש: רעיונות טריים ומתכונים מודרניים לבישול עם & זה על ידי שרה קופלנד. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה קופלנד; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה רמינגטון. Published by Chronicle Books LLC.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.