קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

הליבוט צרוב עם כוסברה וגזר

הליבוט צרוב עם כוסברה וגזר
הליבוט צרוב עם כוסברה & גזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, זרעי כוסברה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון, קונפי הליבוט עם כרישה, כוסברה ולימון, ו גזר כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את הליבוט: טוסט זרעי כוסברה ושומר במחבת בינונית על חום בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
הליבוטהליבוט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום ולרסק עם מרגמה ועלי, או להעביר מטחנת תבלינים נקייה. לטחון לאבקה עדינה.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
הוסף את הכורכום ואת קאיין. הניחו בצד 1/4 כפית של תערובת התבלינים; שמרו את תערובת התבלינים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
כורכוםכורכום
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
4
הניחו את ההליבוט שלכם על תבנית/מגש אפייה והתבלו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מברשת או טפטוף עם 1 כף שמן זית ולשפשף את תערובת התבלינים הנותרים על הדגים משני הצדדים. מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
הכן את הגזר: בעוד הדג נח, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה. בינתיים, למלא קערה נוספת עם קרח ומים כדי ליצור אמבט קרח. כאשר המים רותחים, מוסיפים את הגזר ומבשלים עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להעביר אותם לאמבט קרח עם כפית מחוררת. משוך אותם החוצה לאחר כ 2 דקות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
הפוך את רוטב היוגורט: טוסט זרעי חרדל במחבת באותו אופן שעשית עם כוסברה וזרעי שומר. למחוץ או לטחון ומערבבים יחד עם יוגורט, שמן זית, וג ' ינג ' ר מגורד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לתיבול בשרלתיבול בשר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
כאשר השולחן מוגדר, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
מוסיף את פילה הליבוט למחבת ולתת לבשל נגע עד שהם מתחילים לשחרר בקלות מהמחבת, על 4 דקות. בעדינות להעיף ולבשל את הצד השני עד הדג הוא רק מבושל דרך אבל עדיין מעט שקוף במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר את הדג למגש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מחממים את 2 כפות שמן זית במחבת גדולה אחרת על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים את הגזר וזורקים למעיל. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רק מתחיל לרכך אבל עדיין סגול, על 2 דקות. משוך מהחום ולהעביר את הגזר לצלחת או מגש.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
17
הוסף את 1/4 כפית שמורות spice תערובת לשייר שמן במחבת. כפית את השמן בטעם על הגזר ולסיים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מגישים דגים וגזר על 2 צלחות יפות עם גזר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
19
טפטוף עם רוטב יוגורט או לשרת את הרוטב בקערה קטנה לצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
למה הליבוט?
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
21
חפשו את ההליבוט (hook-and-line) של ארה " ב פסיפיק או אלסקה (Canadian Pacific). כמו כן, לבדוק מונטריי מפרץ אקווריום מאכלי ים לצפות לחדשות האחרונות על הבחירות הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
22
מתוך ספר הבישול החדש: רעיונות טריים ומתכונים מודרניים לבישול עם & זה על ידי שרה קופלנד. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה קופלנד; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה רמינגטון. Published by Chronicle Books LLC.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.