הליבוט קלוי בתנור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הליבוט בתנור קלוי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 201 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פטרוזיליה, פלחי לימון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו הליבוט קלוי בתנור עם צ'אטני חמוציות, הליבוט קלוי בתנור עם עגבניות שרי וטימין, ו הליבוט בתנור קלוי עם ויניגרט הדרים עשב (מתכונים דומים).
הוראות
פילה מעיל עם תרסיס בישול; מפזרים מלח ופלפל.
מניחים פילה על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
מניחים לחם בבלנדר או מעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מערבבים פירורי לחם, פטרוזיליה, עירית, ו 1 1/2 כפיות חמאה בקערה קטנה; לזרוק היטב. תערובת פילה כפית על גבי פילה, לחיצה למטה בעדינות.
טפטוף נשאר חמאה על תערובת פירורי לחם.
אופים ב 425 במשך 8 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.