המתכון קלוי הליבוט עם רוטב רומסקו ועוגת זית מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 252 קלוריות. אם יש לך שיני שום, פלפל, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו הליבוט קלוי ברוטב זית ירוק, הליבוט עם עגבניות בגריל ותבלינים זית, ו הליבוט עם פלפל אדום ועוגת זית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
כדי להכין רוטב, לחתוך פלפל לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים פלפל וחצאי עגבניות, צדי עור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; משטחים פלפלים ביד. לצלות במשך 12 דקות או עד פלפלים להשחיר.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.