קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

המבורגרים עץ סידר

המבורגרים עץ סידר
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, המבורגרים עם לוחות ארז עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1266 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. 441 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם פטריות שיטאקי, צ'דר מיושן, קרשי ארז לא מטופלים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 92%. ציון זה הוא סופר. נסו סלמון עם עץ סידר, סלמון עץ סידר, ו שרימפס עץ סידר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לפטריות והבצל הצלויים: הכינו גריל פחמים לחום ישיר ועקיף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברישים את פטריות הפורטובלו, פטריות השיטאקי והבצל בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. צולים על אש ישירה משני הצדדים עד שהם מעט חרוכים ופשוט מבושלים, 4 עד 5 דקות לכל צד. שמור להמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
הסר את הקרשים מהמים והניח אותם על אש ישירה למשך כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מוציאים את הקרשים מהגריל ומברישים את הצד העליון בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מחלקים את הבשר ל -4 מנות שוות (כ -6 אונקיות כל אחת). יוצרים כל מנה באופן רופף להמבורגר בעובי 3/4 אינץ ' ועושים שקע עמוק במרכז בעזרת האגודל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מברישים בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
5
שמים את ההמבורגרים על הגריל על אש ישירה ומבשלים עד שהם חרוכים יפה, כ -3 דקות. הופכים ומבשלים עד שהצד השני חרוך, כ -3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מניחים 2 המבורגרים על כל קרש ארז.
מרכיבים שתצטרך
לוח ארזלוח ארז
7
שים את הקרשים על אש עקיפה,מברישים כל המבורגר ברוטב ברביקיו יין אדום 1 כף ומעליהם 2 פרוסות גבינה. מכסים את הגריל להמסת הגבינה ומסיימים את הבישול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
שים את ההמבורגרים על הלחמניות התחתונות ומעל כל אחד מהם רוטב ברביקיו נוסף, כמה כובעי פטריות, כמה בצל בגריל והלחמנייה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
מגישים מיד.
10
שלב את הקטשופ, 1 כוס מים, אבקת אנצ 'ו צ' ילה, דבש, מולסה, סוכר, חרדל, פפריקה, חומץ, רוטב ווסטרשייר, צ 'ילה דה ארבול וצ' ילי צ ' יפוטלה בסיר בינוני על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים עד להסמכה, כ -30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
בינתיים מביאים את היין לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים עד מופחת ל 1 כוס, כ 20 דקות. מערבבים את היין המופחת לרוטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
יוצקים לקערה ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר. (הרוטב ישמור במשך שבוע 1 במקרר מאוחסן במיכל אטום היטב.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים4קצת קישואים קצוציםשמן קנולהשמן קנולה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צ'ילה דה ארבול או אבקת קאייןצ'ילה דה ארבול או אבקת קאיין2קרשים ארז מטופל, כל אחד על 5 על 12 אינץ', ספוג במים כדי לכסות לפחות 2 שעות (זמין בחנויות חומרה)קרשים ארז מטופל, כל אחד על 5 על 12 אינץ', ספוג במים כדי לכסות לפחות 2 שעות (זמין בחנויות חומרה)82 כפות חמאה מומסתצ'דר לבן איכותיצ'דר לבן איכותי1צ'יפוטלה משומר צ' ילה באדובו, קצוץצ'יפוטלה משומר צ' ילה באדובו, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהם(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1גבינת פרמזן מגוררתכף גדושה חרדל דיז'וןכף גדושה חרדל דיז'ון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש, כמו פינו נואריין אדום יבש, כמו פינו נואר680פלפל האבנרוצ'אק קרקע (80 אחוז רזה)צ'אק קרקע (80 אחוז רזה)4לחמניות המבורגר, מפוצלות וקלויות קלות על הגריללחמניות המבורגר, מפוצלות וקלויות קלות על הגריל2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהם4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1גבינת פרמזן מגוררתנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים4פטריות פורטבלו, גבעולים הוסרופטריות פורטבלו, גבעולים הוסרו1גבינת פרמזן מגוררת1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4פטריות שיטאקה, גבעולים הוסרופטריות שיטאקה, גבעולים הוסרו2בצל וואלה וואלה, קלוף וחתוך לפרוסות בגודל 1/4 אינץבצל וואלה וואלה, קלוף וחתוך לפרוסות בגודל 1/4 אינץ1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. יין מרלו של מחוז מירנדה למברט עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
מירנדה למברט מחוז כביש מרלו יין
מירנדה למברט מחוז כביש מרלו יין
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע עוצמתי אך חלקה במרקם ובמסירה. עם תמצית פירות היער הבשלים שלה הארומה מתעכבת כל עוד הגימור הנפיץ. מרלו הקטיפתי היבש הזה ניחן בדיוק באיזון הכוחות והעדינות הנכונים שהופכים אותו לבן לוויה מצוין לסטייק ופסטות עם רוטב אדום מלא ושוקולד מריר.