המבורגרים פיצריה
פיצריה המבורגרים היא מנה עיקרית המגישה 6. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 586 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר בתפזורת, חלק-גבינת מוצרלה רזה, אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. הציון הזה די טוב. פיצה פפרוני בסגנון פיצריה, עורות הפיצה של פיצריאן אונו, ו סלק במרינדה של פיצריה מוזה עם חזרת דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב בקערה גדולה 1/2 כוס רוטב פיצה, פירורי לחם, אורגנו, מלח ופלפל. מפוררים בקר ונקניק מעל התערובת ומערבבים היטב. מעצבים לשש קציצות.
מבשלים קציצות במחבת גדולה על אש בינונית במשך 5-7 דקות מכל צד או עד שמדחום קורא 160 שפל ומיצים מתבהרים. למעלה עם רוטב פיצה הנותרים וגבינה. מכסים ומבשלים 2 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את חברת יין האסיר ת ' ורן מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
![חברת יין האסיר ת ' ורן מרלו]()
חברת יין האסיר ת ' ורן מרלו
ניחוחות של תבלינים מלוחים, דובדבן שחור ומוקה עם ארז ואוכמניות. הכניסה מספקת איזון אלגנטי עם טעמים של שזיף שחור ואניס, יחד עם רמזים של רוזמרין בגריל ואלון קלוי. טאנינים שוקולד קטיפתיים מתפתחים לגימור חזק. בזמן שעבדו עם המגדלים שלהם בעמק נאפה, היקב נתקל בהרבה כרמים קטנים ומובחרים של מרלו, שהצליחו להימלט מהשתלה מחדש לקברנה סוביניון. זה שימש השראה ליצירת ת ' ורן. מקורות המרלו התערבבו עם סירה כדי ליצור עומק בגוף בזמן שמלבק מדגיש את הפרי.יצירת התווית היא תמונה של פסל זאב חוט שכותרתו "קוץ" מאת האמן הפורטוגלי דייוויד אוליבירה.תערובת: 77% מרלו ו -23% ממלבק וסירה.