קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים

המבורגרים פלורנטין פטה עם פרושוטו מקומט על פרמזן-גלילי ג'בטה קלויים
המתכון פטה פלורנטין המבורגרים עם פרושוטו מקופל על לחמניות פרמזן-קלוי ג'בטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 38 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1185 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 94g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו פטה יום ראשון מיובש עגבניות ממולאות פרושוטו המבורגרים, מלון Gazpacho עם פרושוטו, ו כרובית "קוויאר" עם פרושוטו פריך (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש בינונית-חמה בגריל פחם עם כיסוי, או מחממים מראש גריל גז בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים את המיונז והעגבניות המיובשות בקערה קטנה ומערבבים היטב. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את השמן במחבת חסינת אש 12 אינץ ולהגדיר על מתלה הגריל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פלפל ופטריות. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מוסיף את עלי התרד ומבשלים עד התרד הוא נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3
להעביר לקערה גדולה ולהוסיף את sirloin, גבינת פטה, ומלח. עם הידיים או כף גדולה, לערבב בעדינות היטב, טיפול הבשר מעט ככל האפשר כדי למנוע דחיסה זה. טופס לתוך 6 קציצות בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
יוצקים את השמן לתוך אותו מחבת ומניחים על מדף הגריל. כאשר השמן חם, מוסיפים את הפרושוטו. מבשלים עד טחונים היטב, כ 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
כאשר הגריל מוכן, לצחצח את מתלה הגריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים את הקציצות על המדף, מכסים, ומבשלים עד התחתית הם חומים, על 4 דקות. עם מרית, להפוך את הקציצות לבשל 4 דקות נוספות, או עד שנעשה להעדפתך (טמפרטורה פנימית של 160 מעלות F). במהלך הדקות האחרונות של הצלייה, מעל כל קציצה עם פרוסת גבינת מוצרלה עד שנמסה. מברשת קלה את הצדדים לחתוך של לחמניות עם 4 כפות שמן זית. לשפשף את הצדדים לחתוך של השום על הקרביים של הלחמניות, ואז מפזרים ולחץ עם הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שום גויה®שום גויה®
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מניחים את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, על הקצוות החיצוניים של מתלה הגריל כדי טוסט קל.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מורחים את תערובת המיונז על הקרביים של לחמניות קלויות חמות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
שכבת הלחמניות התחתונות עם ירקות מחולקים, הקציצות, פרושוטו פרושוטו מחולק. למעלה עם הלחמניות הנותרות, לשרת, וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ירוקירוק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto