קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

המבורגרים שעועית-כרוב עם טריזי בטטה

המבורגרים שעועית-כרוב עם טריזי בטטה
המבורגרים שעועית-קייל עם טריזי בטטה היא מנה עיקרית אמריקאית. מנה אחת מכילה 731 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 4 . זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אפרסקים, שמן צמחי, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 97%, המנה הזאת היא עצומה. מנגל שעועית שחורה, כרוב והמבורגרים בטטה + בגידה, גוואקמולי מעבר להמבורגרים עם טריזי בטטה חריפים, ו בטטה-המבורגרים שעועית שחורה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור ומחממים מראש ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את הקייל והשעועית בקערה בינונית ומועכים עד שהשעועית כמעט יוצרת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הגבינה, הבוטנים, 2 כפות מקמח התירס, 1/2 כפית מלח, מעט פלפל וחלבון הביצה. יוצרים לארבע קציצות בעובי של כ-1/2 אינץ'. מכניסים למקרר למשך 20 דקות לפחות. (ניתן להכין מראש ולקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום מולבןשום מולבן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
זורקים את הבטטות עם 1 כף מהשמן ואבקת הקארי. מסדרים בשכבה אחת על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים עד שהם רכים וזהובים בכמה מקומות, זורקים בערך באמצע הדרך, 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים מחממים את 1 1/2 כפות השמן הנותרות במחבת טפלון גדולה בתנור על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
שים את 3 כפות התירס הנותרות על צלחת. מחפר את שני צידי ההמבורגרים בקמח התירס. מבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
7
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהמבורגרים מגיעים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות צלזיוס, כ -5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
8
מורחים כל המבורגר עם 1/2 כף מהמיונז. בנה את ההמבורגרים על המאפינס האנגלים עם חסה, עגבניות ובצל אם תרצה בכך. מחלקים בין ארבע צלחות ארוחת ערב יחד עם הבטטות. מחלקים את היוגורט והאפרסקים בין ארבע קערות קטנות ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

ניתן לשלב בורגר עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות שפר נאפה עמק מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-42 דולר לבקבוק.
מרלו עמק שייפר נאפה
מרלו עמק שייפר נאפה
משוך את הפקק על מרלו שייפר ותמצא יין אלגנטי ומסוגנן שתופס את מרכז הבמה עם כל הפירות הזניים המושכים שלו, לא מרלו שמשחק מחליף לקברנה סוביניון. צובר מורכבות ממקורות הכרמים המגוונים שלו, מרלו זה שואב את ענביו מכרמים נבחרים ברחבי עמק נאפה. מעורבב עם כמויות קטנות של קברנה פרנק וקברנה סוביניון ומיושן באלון צרפתי, הוא מגיש טעמי פרי שזיף ודובדבן שחור ומרקם גמיש.