המתכון המבורגר בקר שלוש פאונד אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 1169 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, מלח ים גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), לחם כפרי עבור מכונת הלחם, ו בשר בקר כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: סל גריל בסדר רשת או כל מסננת מתכת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מחממים גריל גז גבוה או להצית את הפחם. כאשר הגריל חם, לנקות מתלה הגריל שלך. להקטין את הטמפרטורה בינונית גבוהה (עבור גריל גז בלבד) מברשת או לנגב קצת שמן על מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מחלקים את הבשר הטחון לשתי מנות שוות. קו 9 אינץ ' עגול עוגת פח עם ניילון נצמד. בעדינות לדחוף חצי בשר לתוך הפח. אל תלחץ חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כף אחת של שומן טבעי
4
מניחים יריעת פלסטיק נוספת על משטח עבודה והופכים את הפח כך שפטיצת הבשר בצורת קופצת החוצה על עטיפת הפלסטיק. קו בדיל העוגה עם ניילון לעטוף שוב. בעדינות לדחוף את מחצית הבשר הנותרים לתוך הפח ולשמור אותו לפח לרגע.
מרכיבים שתצטרך
קציצות בשר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כף אחת של שומן טבעי
5
מפזרים את החלק העליון של כל קציצה עם מלח ופלפל. כפית את הגבינה על הקציצה עדיין בפחית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
מורחים את הגבינה כדי לכסות את הבשר, אבל להשאיר על שולי 1/2 אינץ חשף סביב הקצה. השתמש פלסטיק גלישת בטנה כדי להסיר את הקציצה מהפח ולהעיף אותו על פטי הלא גבינה. אתה רוצה את הצדדים מתובלים של הבשר פונה יחד, עם הגבינה דחוקה בין. לחץ קלות על 2 קציצות יחד בכל רחבי הקצה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
מפזרים את החלק העליון של ההמבורגר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
לנגב קליפת פיצה עם קצת שמן ולהעביר את ההמבורגר לגריל באמצעות הקליפה. סגור את מכסה הגריל ומבשל עד תחתית הקציצה מראה סימני גריל, 8 עד 9 דקות. שפריץ קצת ספריי nonstick על גבי ההמבורגר, ואז להעיף ולבשל, 8 עד 9 דקות. בעדינות להעביר את ההמבורגר מבושל מגש גדול ולתת לנוח, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
חצי את הלחם לרוחב אופקית כך שהוא יוצר לחמניה. אם אתה רוצה, אתה יכול טוסט שני חצאים קלות על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
למריחה על טוסט אם רוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מעבירים את ההמבורגר לחצי התחתון של הלחם. כפית על רוטב בלסמי דובדבן-לבן בינג בגריל וסגור את ההמבורגר עם החלק העליון של הלחם. פורסים את ההמבורגר ל-6 טריזים, כאילו חותכים פיצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
טחינה טרייה חשובה לא פחות. בחר סטייקים צ ' אק מן הקצבים שלך ולבקש מהם לטחון את הבשר בזמן שאתה מחכה, באותו יום אתה מתכנן לבשל אותם במידת האפשר. אפילו הקצב מהסופרמרקט המקומי שלך ישמח לעשות את זה בשבילך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צ ' אק
מים כדי לאפשר
12
פרי קיץ, כאשר ניתן סיבוב מהיר על הגריל, מקבל טאנג מעושן, מחניק שעובד היטב עם גבינת עיזים על המבורגר. זה גם עובד טוב כמו ציפוי עבור המבורגר הודו, חזה עוף או צלע חזיר צלוי או ירך חזיר.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולה
חמוצים כשרים, להגשה
גבינת עיזים
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
ירך חזיר
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
דובדבנים בינג אדום כהה הם יפים ברוטב זה, אבל אתה יכול גם להשתמש בשילוב של דובדבנים עם משמשים, אפרסקים או כל פרי אבן. אני אוהב לצלות דובדבנים ואז לבער אותם; אתה מאבד פחות מיץ ככה. עבור פירות אבן, לחתוך את הפרי לשניים, להסיר את הבור, לתת את הפרי לשפשף אור של שמן זית משני הצדדים ולאחר מכן גריל, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
גבינת טאלג'יו, קצוצה
אפיית תלתלי שוקולד
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
מחממים גריל גז או גריל פחם לחום בינוני-חם. גריל פחם יהיה זוהר אדום תחת אפר אפור כאשר בטמפרטורה זו. (לחלופין, גריל את הדובדבנים במחבת גריל חם על אש גבוהה על הכיריים.)
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
15
יוצקים את הדובדבנים לתוך סל גריל משובח או כל מסננת מתכת, ומניחים את הסל על הגריל. מבשלים עד בהיר ומעושן, אבל לא חרוך, על 4 דקות. תנו לסל שייק טוב כל 20 עד 30 שניות, כך שהדובדבנים יתחממו. לאחר 3 דקות, לטעום דובדבן כדי לראות אם זה מעושן מספיק. תוריד את הסל מהחום ותן לדובדבנים להתקרר, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סמבל (משחת צ'ילי שום)
16
תחצי את הדובדבנים מעל קערה, ותשמרי את כל מיץ הדובדבנים שאת יכולה. זרוק את הבורות. ממיסים את החמאה על אש בינונית גבוהה בסיר גדול או במחבת, או על הגריל או על התנור. כאשר החמאה היא קצף, להוסיף את שאלוט ומערבבים. מבשלים את שאלוט עד שהם מתחילים להראות קצת צבע, על 2 דקות. מערבבים בחומץ וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבנים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולד
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מוסיפים את הדובדבנים לסיר עם כל מיץ שמורות. מבשלים עד קצת syrupy, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולד
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
18
מוסיף את המלח והפלפל, טעם, ולהוסיף תיבול יותר אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
19
זה יכול להיות מאוחסן במקרר, מכוסה היטב, במשך 3 עד 4 ימים.