קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

המבורגר הודו עם רוטב חמוציות

המבורגר הודו עם רוטב חמוציות
המבורגר הודו עם רוטב חמוציות עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם רוטב אוכמניות, בצל, הודו טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ציפורן הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו המבורגר הודו עם סלק להתענג, המבורגר הודו שמיר עם סלק להתענג, ו המבורגר הודו עם תבלין בצל מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את התענג חמוציות, בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב חמוציות, חזרת, מיץ לימון, קינמון וציפורן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
הוסר ממארז הקישורהוסר ממארז הקישור
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן להתענג לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני השימוש, או לכסות ולקרר עד 24 שעות. להחזיר את התענג לטמפרטורת החדר לפני using.In מחבת טיגון קטנה על אש בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
הסר מהחום ולתת מגניב completely.In קערה גדולה, לשלב את טורקיה, לחם תירס, פטרוזיליה, מרווה, טימין, תיבול עוף, מלח, פלפל, ביצה ותערובת הבצל. באמצעות הידיים שלך, לערבב יחד את החומרים עד מופץ באופן שווה. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים ויוצרים כל אחד לתוך פטי 4 ל 4 1/2 אינץ 'בקוטר ועל 3/4 אינץ' עבה. הקפד לא להתמודד עם הבשר יותר מהנדרש או לדחוס את הקציצות יותר מדי.הכן גריל פחם או גז לצלייה ישירה על חום בינוני גבוה. תשמן את מתלה הגריל.גריל ההמבורגרים על החלק החם ביותר של אש פחם או ישירות על אלמנטים החום של גריל גז, הופך פעם אחת, עד אטום לאורך כל, 6 עד 7 דקות לכל צד. בערך 1 דקה לפני ההמבורגרים נעשים, מניחים את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, לאורך הקצוות של גריל פחם שבו החום הוא פחות אינטנסיבי, או על שטח של גריל גז עם חום נמוך יותר, וגריל עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מגישים את ההמבורגרים בלחמניות עם רוטב חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מגיש 6.Adapted from Williams-Sonoma, Essentials Of Grilling, by Denis Kelly, Melanie Barnard, Barbara Grunes & Michael McLaughlin (Oxmoor House, 2003).