קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

המבורגר חזיר הוואי

המבורגר חזיר הוואי
זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: המבורגר הוואי, המבורגר הוואי, ו נשיכות המבורגר הוואי.

הוראות

1
הפוך תערובת בורגר: השתמש שלך (נקי) ידיים לערבב את חזיר הקרקע, בצל ירוק, allspice, מלח, פלפל וג ' ינג ' ר הקרקע יחד בקערה גדולה עד רק בשילוב. לא ללוש את התערובת יותר מדי או ההמבורגרים יהיו קשים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חזיר טחוןחזיר טחון
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
טופס קציצות: בעדינות טופס 4 קציצות שוות, עם הזחה קלה באמצע (ההמבורגרים יתכווצו כפי שהם מבשלים, הזחה מסייעת לשמור על ההמבורגרים מ בולטות באמצע יותר מדי).
3
אם אתה רוצה, אתה יכול להפריד את הקציצות עם נייר שעווה ולאחסן אותם במשך כמה שעות במקרר לפני הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4
גריל את הקציצות: להכין את הגריל שלך לחום בינוני, ישיר. לגרד את הסורגים גריל מעיל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים את קציצות החזיר על הגריל החם וצובעים את החלק העליון עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מכסים את הגריל ומבשלים 5-7 דקות. הפוך את ההמבורגרים וצבע עם יותר רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
טבעות אננס גריל: לאחר שהפכת את ההמבורגרים, להניח את טבעות אננס על חלק חם של הגריל. מבשלים את ההמבורגרים עוד 5 עד 7 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מבשלים את טבעות אננס במשך 3-5 דקות, או עד שיש לך סימני גריל נחמד בצד אחד. הפוך את האננס וגריל עוד 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר את האננס והמבורגרים מהגריל ולתת להם לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
טוסט המבורגר לחמניות על הגריל: בעוד הבשר נח, טוסט לחמניות בורגר על הגריל החם עד הקצוות חום יפה, על 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
להרכיב את ההמבורגרים: כדי לבנות את ההמבורגר, להניח קצת חסה על הלחמנייה, להוסיף את קציצת ההמבורגר ולצבוע עם קצת יותר רוטב ברביקיו. למעלה עם החזיר, ואז האננס, ואז הלחמנייה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
12
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Malbec, מרלו, Zinfandel

מלבק, מרלו וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי להמבורגר. מרלו יהיה מושלם עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון יין מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 90 דולר.
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
גוונים אדומים וסגולים עמוקים. אופי פירות מורכב עם הערות של תות, דובדבן, שזיף, משלימים הערות צמחים ופרחים טריים. החיך יש ערך משיי עם חומציות תוססת, טאנינים מובנים גדולים, וגימור ארוך.