המבורגר כבש-פטה יווני עם רוטב מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל המבורגרים כבש פטה יוונית עם רוטב מלפפון. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 92 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. . אם יש לך שיני שום, פלפל, טלה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. נסו המבורגר כבש יווני עם רוטב מלפפון, המבורגרים כבש שום פטה עם רוטב מלפפון-יוגורט, ו המבורגרים כבש עם פטה מלפפון Raita (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר 4 שיני שום שלמות במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה; טוסט עד חום אחיד, על 5 דקות. פיל, טחון ולהניח בצד.
לשבור את הטלה בקערה בינונית.
מפזרים שום קלוי, פטה, אורגנו, מלח ופלפל על בשר; מערבבים עם מזלג לשלב. מחלקים ל 4 חלקים. לזרוק בשר קדימה ואחורה בין ידיים כוסות כדי ליצור כדור. פט עם קצות אצבעות כדי לשטח על 4 אינץ ' רחב. להכניס למקרר.
מערבבים מלפפון, שמנת חמוצה, מנטה, חומץ, 1 שן טחון של שום, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה קטנה. להכניס את הרוטב למקרר עד שיהיה מוכן להגיש.
תבנה אש חמה בצד אחד של הגריל. להחליף rack. כאשר גחלים מכוסים אפר לבן, להוסיף המבורגרים. מכסים ומבשלים, הופכים רק פעם אחת, עד לסיום, בערך 4 עד 5 דקות לכל צד להמבורגרים בינוניים עד בינוניים.
גריל פיתות עד חום אחיד וחם, דקה בערך לכל צד. חצייה מפוצלת.
מורחים כמה כפות של רוטב על 4 חצאים פיתה. מעל כל אחד עם פרוסת בצל, פרוסת עגבניות והמבורגר.
מורחים חלק מהרוטב הנותר על כל המבורגר. למעלה עם חצאי הפיתות שנותרו.