קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

המבורגר צ'יפוטלה

המבורגר צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפוטלה בורגר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 954 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. אם יש לך כמון טחון, בצל, פלפל צ'ילי poblano, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צ'יפוטלה-סלסה בורגר, המבורגר חזיר צ'יפוטלה, ו המבורגר עוף עם ממרח אבוקדו וצ'יפוטלה.

הוראות

1
צלי (אופציונלי) צ 'ילי poblano: אם כולל צ' ילי poblano בהמבורגר שלך, תצטרך לצלות אותם קודם. מעיל poblanos עם קצת שמן וגריל או לצלות אותם עד שהם מושחרים מכל הצדדים. לחלופין, אתה יכול לקחת את הפלפלים המישור, un-משומן ולמקם אותם ישירות על מבער גז, הפיכת אותם לפי הצורך, עד שהם מושחרים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים את הפלפלים המושחרים בקערה מכוסה במשך 15 דקות בערך כדי קיטור. לקלף את העור החרוך ולהסיר את כל הזרעים. חותכים לסרטים עבים וזורקים עם מעט שמן צמחי ומלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הפוך את תמהיל המבורגר צ ' יפוטלה: 
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4
מערבבים את הבשר הטחון, בצל מגורר, צ ' יפוטלים טחונים, רוטב adobo, מלח, כמון, ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים בעדינות, רק עד המרכיבים משולבים. אל תתערבב יותר מדי או ההמבורגרים יהיו קשים.
6
טופס קציצות המבורגר: טופס 4-6 קציצות מתערובת ההמבורגר, על 1/4 קילו עד 1/3 קילו כל אחד. לחץ על indent רדוד באמצע הקציצות כדי לשמור על ההמבורגרים מנשיפה בזמן צלייה (לקרוא על למה זה עובד כאן).
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
7
הכן את הגריל: הכן גז או גריל פחם לצלייה בחום בינוני גבוה, או עד שתוכל להחזיק את היד שלך על סנטימטר מעל הסורגים במשך 1 שני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
גריל ההמבורגרים: 
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
להניח את ההמבורגרים על הגריל ומבשלים עם המכסה למטה במשך 6-7 דקות. הרימו את המכסה, הפכו את ההמבורגרים, והמשיכו לצלות עם המכסה למשך 6-7 דקות נוספות, תלוי כמה חם הגריל שלכם וכמה טוב אתם מעדיפים את ההמבורגרים שלכם. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית היא 60° עבור נדיר בינוני, או160 עבור כל הכבוד.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מוסיפים את הגבינה והגריל את הלחמניות: כאשר ההמבורגרים כמעט מוכנים, מניחים פרוסת גבינת ג ' ק על כל קציצה וסוגרים את מכסה הגריל. הגבינה צריכה להמס בקצת יותר מדקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
אם אתה רוצה טוסט לחמניות בורגר עם ההמבורגרים שלך, טוסט אותם אחרי שיש לך הפך את ההמבורגרים. שים לב כי הלחמניות לא לשרוף, כאשר הם קלויים קלות להעביר אותם למגש ליד הגריל.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
הגשה: כאשר ההמבורגרים מוכנים, מניחים אותם על הלחמניות. למעלה עם פרוסות אבוקדו, אז כמה poblanos קלוי (אם שימוש), כוסברה קטנה, ורוטב חם
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)

יין מומלץ: Malbec, מרלו, Zinfandel

מלבק, מרלו וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי להמבורגר. מרלו יהיה מושלם עבור המבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון יין מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות Sur de Los Andes Malbec. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.