המבורגר צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפוטלה בורגר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 954 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. אם יש לך כמון טחון, בצל, פלפל צ'ילי poblano, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צ'יפוטלה-סלסה בורגר, המבורגר חזיר צ'יפוטלה, ו המבורגר עוף עם ממרח אבוקדו וצ'יפוטלה.
הוראות
צלי (אופציונלי) צ 'ילי poblano: אם כולל צ' ילי poblano בהמבורגר שלך, תצטרך לצלות אותם קודם. מעיל poblanos עם קצת שמן וגריל או לצלות אותם עד שהם מושחרים מכל הצדדים. לחלופין, אתה יכול לקחת את הפלפלים המישור, un-משומן ולמקם אותם ישירות על מבער גז, הפיכת אותם לפי הצורך, עד שהם מושחרים מכל הצדדים.
מניחים את הפלפלים המושחרים בקערה מכוסה במשך 15 דקות בערך כדי קיטור. לקלף את העור החרוך ולהסיר את כל הזרעים. חותכים לסרטים עבים וזורקים עם מעט שמן צמחי ומלח ומניחים בצד.
הפוך את תמהיל המבורגר צ ' יפוטלה:
מערבבים את הבשר הטחון, בצל מגורר, צ ' יפוטלים טחונים, רוטב adobo, מלח, כמון, ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מערבבים בעדינות, רק עד המרכיבים משולבים. אל תתערבב יותר מדי או ההמבורגרים יהיו קשים.
טופס קציצות המבורגר: טופס 4-6 קציצות מתערובת ההמבורגר, על 1/4 קילו עד 1/3 קילו כל אחד. לחץ על indent רדוד באמצע הקציצות כדי לשמור על ההמבורגרים מנשיפה בזמן צלייה (לקרוא על למה זה עובד כאן).
הכן את הגריל: הכן גז או גריל פחם לצלייה בחום בינוני גבוה, או עד שתוכל להחזיק את היד שלך על סנטימטר מעל הסורגים במשך 1 שני.
להניח את ההמבורגרים על הגריל ומבשלים עם המכסה למטה במשך 6-7 דקות. הרימו את המכסה, הפכו את ההמבורגרים, והמשיכו לצלות עם המכסה למשך 6-7 דקות נוספות, תלוי כמה חם הגריל שלכם וכמה טוב אתם מעדיפים את ההמבורגרים שלכם. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית היא 60° עבור נדיר בינוני, או160 עבור כל הכבוד.
מוסיפים את הגבינה והגריל את הלחמניות: כאשר ההמבורגרים כמעט מוכנים, מניחים פרוסת גבינת ג ' ק על כל קציצה וסוגרים את מכסה הגריל. הגבינה צריכה להמס בקצת יותר מדקה.
אם אתה רוצה טוסט לחמניות בורגר עם ההמבורגרים שלך, טוסט אותם אחרי שיש לך הפך את ההמבורגרים. שים לב כי הלחמניות לא לשרוף, כאשר הם קלויים קלות להעביר אותם למגש ליד הגריל.
הגשה: כאשר ההמבורגרים מוכנים, מניחים אותם על הלחמניות. למעלה עם פרוסות אבוקדו, אז כמה poblanos קלוי (אם שימוש), כוסברה קטנה, ורוטב חם