קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

המהפך האולטימטיבי: טירמיסו

המהפך האולטימטיבי: טירמיסו
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו המהפך האולטימטיבי: מוסקה, המהפך האולטימטיבי: לזניה, ו המהפך האולטימטיבי: המבורגרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית להפוך את הקפה ספוג נוזל עבור אצבעות ספוג. מערבבים את הקפה והסוכר יחד, ואז לשפוך לתוך צלחת רדוד עמיד בפני חום. מערבבים בmarsala ולהשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
2
בינתיים, להכין את המילוי.
3
שים את הסוכר ואת קורנפלור לתוך סיר בינוני, רצוי לא מקל. מערבבים ב 1 כף של חלב נמדד כדי להפוך את הדבק דק, חלק. להפריד את הביצה, לשים את הלבן לתוך קערה בינונית ומניח אותו בצד, ושחרור החלמון לתוך הסיר. מקציפים את החלמון לתוך הדבק cornflour, ולאחר מכן מערבבים את שאר החלב. לגרד את הזרעים מתוך תרמיל וניל לתוך המחבת, ואז טיפה בתרמיל. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך כ 8-10 דקות מבלי לתת את התערובת להרתיח, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מעילים עבה את הגב של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים את frache crme ואת 1 כף של Marsala.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
5
להעביר את התערובת לקערה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד ולהשאיר עד קר.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
כדי להרכיב, קו 23 x 13 x 6cm בדיל כיכר עמוק עם סרט נצמד (ראה שלב 1), משאיר חפיפה בחלק העליון. מקציפים יחד את המסקרפונה ואת הגבינה הרכה, ואז מערבבים לתוך שאר המילוי הקר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכהגבינה רכה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
7
לטאטא את הלבן ביצה לפסגות נוקשות לקפל בעדינות לתוך המילוי באמצעות כף מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
לטבול את אחת האצבעות ספוג בתערובת הקפה, מגלגל אותו סביב בקצרה, במשך כמה שניות בלבד, כדי מעיל לטבול, ואז להרים אותו החוצה לפני שיש לו הזדמנות לקבל רטוב מדי (ראה שלב 2). אם יישאר בקפה, זה יתפורר.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
הנח אותו לאורך בתחתית הפח. לעשות את אותו הדבר עם 5 יותר של אצבעות ספוג, זמירה כדי להתאים במידת הצורך, כך שהם מכסים את החלק התחתון של הפח. כפית מעל מחצית המילוי, להפיץ אותו כדי לכסות את הביסקוויטים (ראה שלב 3), ואז לחזור על ביסקוויט טבילה עם 6 יותר מהם. כף ופרש על שאר המילוי, ואז לטבול ולהניח את שאר האצבעות ספוג מעל (ראה שלב 4). תביא את הסרט נצמד מעל לכסות. תירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
10
כדי לשרת, להפוך על צלחת הגשה בזהירות לקלף את הסרט להיאחז. אבק את החלק העליון עם קקאו לפזר עם פטל, אם שימוש. חותכים ומגישים באותו היום.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
נייר אורזנייר אורז

יין מומלץ: קרם שרי, קיאנטיname, Moscato Dasti, יציאה, Trebbiano, ורדיקיו.

טירמיסו בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, קיאנטי, ומוסקטו ד ' אסטי. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "