קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

המקרוני והגבינה של בובי פליי קרבונרה

המקרוני והגבינה של בובי פליי קרבונרה
מקרוני וגבינה של בובי פליי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.99 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1245 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חלב, שמן זית, צ'דר אירי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: הכנפיים החמות של בובי פליי עם רוטב גבינה כחולה-יוגורט, בובי פליי של קציצה & רוטב, ו הבצל הכבוש של בובי פליי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ. חמאה בתחתית ובצדדים של תבנית אפייה בגודל 10 על 10 על 2 אינץ ' והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הפנקטה ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מוסיפים את השום לשומן במחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מקציפים פנימה את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מקציפים פנימה את החלב החם, מעלים את האש לגובה ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד להסמכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מקציפים פנימה את הביצים עד להטמעה ומניחים לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הטימין, הקאיין וכל הגבינות השונות עד להמסה מלאה. מתבלים במלח ופלפל. אם התערובת נראית סמיכה מדי, הוסיפו חלב חם נוסף, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מכניסים את המקרוני המבושל לקערה גדולה, מוסיפים את רוטב הגבינה, הפנקטה השמורה והפטרוזיליה ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
רוטב גבינהרוטב גבינה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
שלב בקערה 1/4 כוס נוספת של אסיאגו, צ ' דר, פונטינה ופרמזן, ופזר באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
אופים עד שהמנה מחוממת והחלק העליון חום זהוב בהיר, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה