מקרוני וגבינה של בובי פליי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.99 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1245 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך חלב, שמן זית, צ'דר אירי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: הכנפיים החמות של בובי פליי עם רוטב גבינה כחולה-יוגורט, בובי פליי של קציצה & רוטב, ו הבצל הכבוש של בובי פליי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ. חמאה בתחתית ובצדדים של תבנית אפייה בגודל 10 על 10 על 2 אינץ ' והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הפנקטה ומבשלים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מוסיפים את השום לשומן במחבת ומבשלים עד חום זהוב בהיר, 1 דקה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מקציפים פנימה את החלב החם, מעלים את האש לגובה ומבשלים תוך הקצפה מתמדת עד להסמכה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מקציפים פנימה את הביצים עד להטמעה ומניחים לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הטימין, הקאיין וכל הגבינות השונות עד להמסה מלאה. מתבלים במלח ופלפל. אם התערובת נראית סמיכה מדי, הוסיפו חלב חם נוסף, 1/4 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מכניסים את המקרוני המבושל לקערה גדולה, מוסיפים את רוטב הגבינה, הפנקטה השמורה והפטרוזיליה ומערבבים עד לאיחוד.