קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

העוגה האהובה על אלביס פרסלי

העוגה האהובה על אלביס פרסלי
העוגה האהובה על אלביס פרסלי יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 436 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. 926 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, וניל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו העוגה האהובה על אלביס פרסלי, כריך חמאת הבוטנים האהוב על אלביס פרסלי, ו עוגת קילו מוסקטו ענבים ... .זה כמעט האהוב של אלביס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור בעמדה באמצע, אבל לא מחממים תנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחבת חמאה ואבק בנדיבות עם קמח, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מנפים יחד קמח מנופה (3 כוסות) ומלח לקערה. חזור על סינון לתוך קערה אחרת (קמח היה מנופה 3 פעמים בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הכה יחד חמאה (2 מקלות) וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 5 דקות במערבל עמדה מצויד מצורף משוט או 6 עד 8 דקות עם מיקסר כף יד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בוניל. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף מחצית הקמח, ואז כל השמנת, ולאחר מכן נשאר קמח, ערבוב גם לאחר כל תוספת. לגרד את הצד של הקערה, ואז להכות במהירות בינונית גבוהה 5 דקות. הבלילה תהפוך creamier ו satiny.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
הבלילה כפית למחבת ו מחבת ראפ נגד משטח עבודה פעם או פעמיים כדי לחסל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים מחבת בתנור (קר) ולהפוך את טמפרטורת התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
אופים עד הזהב ואת עץ לבחור או שיפוד מוכנס באמצע העוגה יוצא עם כמה פירורים דבקות, 1 עד 1 1/4 שעות. עוגה מגניבה במחבת על מדף 30 דקות. הפעל סכין דק סביב הקצוות הפנימיים והחיצוניים של העוגה, ולאחר מכן הפוך מתלה מעל מחבת והפוך עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
העוגה שומרת, מכוסה היטב בניילון נצמד או במיכל אטום, בטמפרטורת החדר 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות