קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו

העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו
העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 . מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, אבקת צ'ילי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו קציצות עוף ברוטב ברביקיו, עוף עם רוטב ברביקיו מנגו, ו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
בסיר בינוני או במחבת מטגן גדולה עם צד גבוה, שלבו את הקטשופ, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום בהיר, סוכר חום כהה, חרדל יבש, חרדל דיז 'ון ואבקת צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבקת חרדלאבקת חרדל
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להקציף לתערובת. מביאים לרתיחה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את פרוסות הג ' ינג ' ר, השום והלימון ומערבבים לאיחוד. מבשלים עד שהחומץ מתרכך מעט והטעמים מתחילים להתמזג יחד, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מחק את חתיכות זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
5
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מקם את המדף בשליש התחתון של התנור. מרפדים נייר אפייה (או במידת הצורך 2 ניירות אפייה) בנייר כסף. מתבלים את חלקי העוף משני הצדדים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
יוצקים כ -1 1/2 כוסות מרוטב הברביקיו לקערה גדולה. שמרו את הרוטב שנותר בצד. טובלים את נתחי העוף ברוטב ומסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה עם חלק מפרוסות הלימון. העוף צריך להיות בשכבה אחת עם מעט רווח ביניהם. אם יש צורך בשטח נוסף, השתמש בתבנית האפייה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מברישים ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8
מכניסים את נייר האפייה לתנור ואופים, ללא הפרעה, למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים את העוף מהתנור ומשתמשים בזוג חוטי מתכת כדי להפוך את החלקים לצד השני. השתמש במברשת מאפה כדי לצפות את הצד השני של העוף ברוטב הברביקיו מהקערה. לא שימוש חוזר כי קערת או מברשת שוב. מחזירים את היריעות לתנור ומבשלים 15 עד 20 דקות נוספות. לתקוע ירך עם קצה סכין קטנה ולאמת את מיצי עוף לרוץ "ברור" ולא ורוד. מדליקים את הברוילר וצולים דקה עד שהעוף חרוך מעל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחממים את רוטב הברביקיו השמור בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
יוצקים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מעבירים את העוף לפלטת הגשה ומגישים מיד עם הרוטב החם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק