הפודינג ההודי של רוב וולש
המתכון לפודינג ההודי של רוב וולש יכול לספק את התשוקה האינדיאנית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 450 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 77 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם מלח, סירופ קנה, אבקת זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוב וולש טאקו אל כומר, רוטב החמאה של רוב וולש, ו - - רוב וולש - (מתכונים דומים).
הוראות
אתה יכול לבשל את הפודינג הזה בבישול איטי או בתנור. אם אתה משתמש תנור איטי, לרסס קלות להכניס תנור איטי בגודל בינוני עם תרסיס בישול nonstick. אם אתה תהיה אפיית הפודינג, מחממים את התנור ל 149°, ולשמן צלחת אפייה 1 1/2 ליטר עם חמאה.
בקערה, לטאטא את הביצים עד מעורבב, ואז מערבבים את המולסה, חמאה, וכל התבלינים. תניח בצד.
בסיר, לחלוט את החלב על חום בינוני גבוה (בועות קטנות מופיעות לאורך קצה המחבת).
מוסיפים את קמח תירס ומלח, מערבבים היטב, ומיד להקטין את החום לנמוך. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 10 דקות, עד שהתערובת מתעבה.
הסר את המחבת מהחום. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצים לתערובת קמח תירס חם תוך ערבוב כל הזמן, ולאחר מכן להמשיך לטאטא עד חלקה. מערבבים בצימוקים.
אם משתמשים בבישול האיטי, יוצקים את הבלילה לתוך הכיריים מוכנים, מכסים ומבשלים על ההגדרה הגבוהה במשך 3 שעות או על ההגדרה הנמוכה במשך 6 שעות או יותר, עד שהפודינג יש להגדיר. אם משתמשים בתנור, יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה, מניחים בתנור ואופים במשך 45 דקות, עד שהפודינג נקבע.
מגישים את הפודינג חם עם קצפת או גלידה.