אם יש לך מיונז, מלח כשר ופלפל, באגט שאור ארוך רגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. The Ultimate Filet O Fish Sammie, פילה או דג סמי, ו פריך פרם - פילה מצופה בדגים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים מגש גיליון גדול בתנור ולחמם אותו במשך 1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
התחל על ידי לטפוח פילה הליבוט יבש. אם יש לך חתיכת קצה זנב לחתוך את הפילה למטה באמצע, כך שתוכל להפוך את 2 חתיכות ליד זה כדי ליצור צורה מלבנית נחמדה התואמת את הלחם. להקים תחנת לחם עם קמח, ביצה מוכה וחלב, ופירורי לחם במיכלים נפרדים. מתבלים במלח ופלפל. טובלים כל פילה לתוך הקמח, תערובת ביצים, ולאחר מכן panko. מניחים בצד על מגש בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את הציפוי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פילה הליבוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
מערבבים לימון מיונז מרכיבים בקערה להתמזג עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תחלק את הבגט לחצי אופקית. פתח אותו וטוסט אותו בתנור חם עד רק התחמם דרך. למרוח כל חצי עם מיונז עשב לימון ולערום את ארוגולה, עגבניות ואבוקדו על 1 חצי. למעלה עם פילה דג panko פריך העליון עם החצי השני של הלחם. שיפוד ב 2 מקומות לחתוך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
פילה דגים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בגט
חזה עוף רוטיסרי
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)