קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

הקרבונדה א לה גוז של אמנות האכילה

הקרבונדה א לה גוז של אמנות האכילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל את האמנות של אכילת Carbonade à La Gueuze. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 697 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לך צ'אק בשר, מלח ופלפל, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב האורז החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז חום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו בקר carbonade, Carbonade Flamande (תבשיל בשר בלגי), ו נקי לאכול פלפלים ממולאים {נקי לאכול ארוחות מקפיא חלוקת ספר בישול} (מתכונים דומים).

הוראות

1
לייבש את הבשר במגבת נייר, ולחתוך אותו לחתיכות 2 על 2 אינץ ' בערך, הבא ככל האפשר את השברים בין השרירים. בסיר גדול, כבד עם מכסה, חום את הבשר היטב בשומן, עובד בקבוצות כדי לא לקרר את המחבת על ידי צפיפות—במשך 30 דקות או יותר. בעוד הבשר הוא בראונינג, קוצצים את הבצל בגסות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הבשר השחום לצלחת חמה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מעל חום בינוני, חום את הבצל בסיר, הוספת שומן יותר לפי הצורך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הקמח, מערבבים אותו עם השומן ומבשלים אותו במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיף את הבירה תוך ערבוב. להחזיר את הבשר לסיר, ולהוסיף את צרור עשבי תיבול, 1 כפית מלח, ו גרימת פלפל, ערבוב הכל ביחד. הבשר צריך להיות שקוע כמעט לחלוטין; אם לא, להוסיף עוד בירה (או מים, מרק או מלאי). מבשלים בבועה נמוכה מאוד, הצבת מפזר חום מתחת לסיר במידת הצורך והגדרת המכסה פתוחה פחות או יותר כדי לעזור לשלוט בטמפרטורה. מבשלים את הבשר עד שיפוד מחליק בקלות פנימה, במיוחד, החוצה-על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הסר את הבשר ועל מחצית הבצל עם כפית מחוררת; להשליך את צרור עשב. בזהירות לרפרף את השומן מן הנוזל. מרתיחים אותו, אם יש צורך, כדי להפחית אותו עקביות של שמנת עשירה אבל נוזלית. להחזיר את הבשר והבצל לסיר, ולחמם אותם ביסודיות. לטעום, ולהוסיף מלח וקצת סוכר, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת