קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

הריגטוני של מארק וטרי עם דג חרב, עגבניה וצ'יפס חצילים

הריגטוני של מארק וטרי עם דג חרב, עגבניה וצ'יפס חצילים
הריגטוני של מארק וטרי עם דג חרב, עגבניה וצ'יפס חצילים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, צ'יפס חצילים, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הצ'יפס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר מזון בטטה קינוח צ'יפס כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מנת הפסטה המפורסמת ביותר של מארק וטרי: ריגטוני עם כבד עוף, פיצה מורטדלה של מארק וטרי, ו שומר גראטן של מארק וטרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. זרוק את הפסטה, לחזור במהירות לרתיחה, ומבשלים עד הפסטה הוא רך עדיין מוצק, 2 עד 7 דקות, תלוי כמה זמן זה כבר בקירור (או 8 עד 9 דקות עבור החומר בארגזים).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
4
מוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté עד רך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד לבן בכל רחבי אבל עדיין שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
תוסיף את הריגטוני המנוקז למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים להתיז או שניים של מי פסטה ומבשלים, משליכים מעיל, במשך כ 2 דקות. טעם ותבשיל עם מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)(או או רגיל)
9
הסר את השום ולחלק בין קערות פסטה חמות. לקרוע את הבזיליקום לחתיכות גסות ביד ולפזר על הפסטה. למעלה עם צ ' יפס חצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
10
צ 'יפס חצילים: לקלף לחתוך את החצילים למקלות על 1/2 אינץ' עבה 21/2 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
11
יוצקים 2 אינץ ' של שמן לתוך תנור הולנדי או טיגון עמוק וחום עד 177° על מדחום עמוק שומן. בינתיים, לטבול את חתיכות חצילים בחלב, ואז לדלות בקמח. עבודה בקבוצות כדי לשמור על טמפרטורת350, טיפת הירקות לתוך השמן החם ומטגנים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות עבור החצילים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
12
באמצעות רחפן תיל, להעביר את הירקות מגבות נייר כדי לנקז, ואז העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
SkimmerSkimmer
13
מגישים חם.