קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות50
ציון בריאות0
מגזין

וגוגרס

וגוגרס
גוגרס הוא צמחוני הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 50 מנות עם 25 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פול אפי, חרדל דיז'ון, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. ציון זה הוא בלתי אפשרי. מתכונים דומים: גוג'רס, גוג'רס, ו וגוגרס.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מחממים את החלב והחמאה בסיר בינוני-גדול על אש בינונית-גבוהה. כשהתערובת מתבשלת והחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
מוסיפים את המלח והפלפל. מנמיכים את האש לבינונית ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות לייבוש התערובת. מכבים את האש ומערבבים עוד קצת כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4
מוסיפים את הביצים 1 בכל פעם, מקציפים היטב לשילוב כל ביצה לפני שמוסיפים את הביצה הבאה. מערבבים פנימה את הגבינה, החרדל והקאיין ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
מעבירים את התערובת לשקית מאפה עם קצה רגיל גדול.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
צינור את התערובת על דף עוגיות מרופד בנייר קלף בשורות נשיקות, בקוטר של כ -1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
החלק את כל הבליטות בעזרת קצה אצבע טבול בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
8
(ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו עד 8 שעות מראש ולקרר, או להקפיא עד שבוע. להפשיר בטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
9
אופים במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס וממשיכים לאפות עד להזהבה, בערך 8 עד 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד