ולימון וופלים קמח תירס עם פטל-ריבס Compote הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חמאה, מים, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו וופלים ללא גלוטן לימון קמח תירס עם סירופ ריבס תות, וופלים קמח תירס עם קומפוט אוכמניות, ו וופלים קמח תירס עם קומפוט משמש-דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין קומפוט, לשלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מכסים ומבשלים 25 דקות או עד ריבס הוא רך תערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
Compote
תותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, ולשמור על חום.
3
כדי להכין וופלים, לשלב קמח תירס ו 1 כוס מים רותחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תן לעמוד 20 דקות או עד מקורר לטמפרטורת החדר.
5
מעיל ופל עם ספריי בישול; preheat.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
6
מוסיפים ביצים לתערובת קמח תירס; מערבבים עם מקצף לשלב. מערבבים בחמאה, 2 כפיות קליפה, ומיץ. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות סודה לשתיה) בקערה; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים תערובת קמח לתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
שלב יוגורט דל שומן וחלב בקערה; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט דל שומן
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים תערובת יוגורט לתערובת קמח תירס, ערבוב רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/4 כוס יוגורט תות
11
כפית על 1/4 גביע הבלילה לכל ופל 4 אינץ ' על ופל חם ברזל, מתפשט הבלילה לקצוות. מבשלים 3 עד 5 דקות או עד שנעשה; הליך חוזר עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
12
כדי להכין ציפוי, לשלב יוגורט יווני ושאר החומרים בקערה קטנה; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט יווני
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה