ויניגרט גבינה כחולה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: ויניגרט גבינה כחולה, ויניגרט גבינה כחולה, ו ויניגרט גבינה כחולה.
הוראות
חותכים תירס מקלחי תירס, הזמנת קלחי תירס.
מחממים שמן במחבת חתוכה מעל חום בינוני.
מוסיפים תירס, ומבשלים 1 דקה. להפריש להתקרר.
בינתיים, לשלב ציר עוף וקלחי תירס בסיר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת תיל בסדר; מגניב לטמפרטורת החדר או צמרמורת עד מוכן לשימוש.
מערבבים עגבניות ירוקות לתוך תירס מקורר; מערבבים תערובת לתוך מניית תירס. ממש לפני ההגשה, מערבבים עשבי תיבול, גבינה כחולה, חומץ סיידר. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.