ויסקי תפוח פריך עם רוטב קרמל ויסקי
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1078 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לך סוכר מגורען, סוכר מגורען, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת שוקולד ויסקי Bundt עם רוטב קרמל ויסקי, Cupcakes סיידר קשה עם תפוחים קרמל ויסקי & חמאה ויסקי (+יום הולדת בלוג!), ו עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. קל לרסס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
במעבד מזון, מניחים קמח, שיבולת שועל, סוכר מגורען 3/4 כוס, סוכר חום ומלח. כיסוי; תהליך עד משולב.
תוסיף חמאה. מכסים; תהליך עם פולסים on-and-off עד התערובת היא עקביות של פירורים גסים. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים את כל חומרי המילוי.
יוצקים לתבנית אפייה. להתפורר ציפוי על תערובת תפוחים.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, חום 1 1/2 כוסות סוכר מגורען והמים מעל חום בינוני גבוה עד בצורת בועות ותערובת הוא רותח. אל תערבבי. מדי פעם להרים סיר מחום תערובת בעדינות לסובב תוך סוכר הוא חימום. בעוד 10 דקות, סוכר יתחיל לקרמל. מבשלים עד התערובת היא צבע ענבר עשיר, כהה. להפחית את החום לנמוך. מערבבים בקרם הקצפה עם מקציף עד תערובת מעורבב וחלק.
הסר סיר מחום; יוצקים רוטב לתוך צנצנת או קערה חסינת חום. מערבבים וניל, 3 כפות ויסקי 2 כפות מיץ תפוזים. מקררים עד הגשה (רוטב יעבה כפי שהוא מתקרר).
מגישים תפוח פריך חם עם גלידה; טפטוף עם רוטב קרמל.