וניל קיפרל השני
וניל קיפרל השני עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, מלח, סוכר וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : וניל קיפפרל, ו Chevretts À La Vanille Et Coco (שרימפס טהיטי קוקוס-ואן.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לשלב קמח ומלח.
חותכים את החמאה עד לגודל של אפונה קטנה ומערבבים עם הידיים.
מערבבים 1/2 סוכר כוסות, ביצה, 3 כפיות סוכר וניל, ושקדים טחונים לתוך תערובת הקמח.
מניחים את הבצק במקרר במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מחלקים את הבצק למספר חלקים.
מגלגלים כל חלק של הבצק לתוך יומני כ 1/2 אינץ ' עבה.
חותכים את יומני לחתיכות 1 אינץ', לכופף את החלקים לצורת סהר (בדיוק כמו קרואסון).
מניחים את kipferl על תבנית האפייה ומקררים אותם במשך 15 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
שלב 6 כפות סוכר ' קונדיטורים ו 1 1/2 כפיות סוכר וניל לזרוק לערבב.
בעוד עדיין חם, בזהירות להסיר kipferl מן תבנית אפייה לטבול אותם סוכר מעיל.