וניל Panna קוטה עם קומפוט ברי מעורב
המתכון וניל Panna קוטה עם קומפוט ברי מעורב מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו פירות יער סלסלות, ג'לטין, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: קוקוס Panna קוטה עם קומפוט ברי מעורב, לימון פנה קוטה עם קומפוט ברי, ו פירות יער מעורבים פנה קוטה.
הוראות
יוצקים 1/4 כוס מים קרים לתוך כוס פודינג קטנה.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 15 דקות. להביא 1 אינץ ' של מים במחבת קטנה לרתיחה.
מניחים כוס עם ג ' לטין במים. מערבבים עד ג ' לטין מתמוסס, על 2 דקות.
מערבבים קרם 2/3 כוס סוכר בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני רק עד הסוכר מתמוסס.
מערבבים וניל וג ' לטין. מחלקים תערובת פודינג בין 8 כוסות יין. כיסוי וצינה עד סט, לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
שלב פירות יער הנותרים 1/3 כוס סוכר בקערה בינונית. לרסק פירות יער מעט עם גב כף.
בואו לעמוד קומפוט עד מיצי פירות יער וסוכר טופס סירופ, ערבוב לעתים קרובות, לפחות 1 שעה עד 2 שעות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון