קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות10
ציון בריאות8
מגזין

זוטת קרנאצ'ן פטל

זוטת קרנאצ'ן פטל
מתכונים דומים: Cranachan פטל קר, Cranachan פטל ודבש, ו Cranachan, סירים קטנים של תענוג פטל.

הוראות

1
ראשית, לעשות שיבולת שועל פריך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
2
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
ממיסים את החמאה והדבש בסיר גדול, ואז מערבבים את שאר החומרים עד שהכל מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
פרושים על תבנית אפייה, ואז אופים במשך 20 דקות עד פריך. מגניב, להתפורר לחתיכות, ואז להפריש. ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
עבור קרם ויסקי, להכות את שני סירים של שמנת כפולה עם mascarpone, הדובדבן סוכר וויסקי עד שהוא חלק ומחזיק פסגות רכות. בקערה נפרדת, מערבבים כמה tbsps הדובדבן סוכר לתוך פטל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
מסקרפונהnameמסקרפונהname
וויסקי.וויסקי.
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
כדי להרכיב, כפית כמה פטל בתחתית קערת זכוכית, ואחריו שכבה של שמנת ושכבת שיבולת שועל. חזור על 2-3 פעמים, בהתאם לגודל הקערה שלך, שמירת השכבה הסופית של שיבולת שועל להתפזר לפני ההגשה עם אבק של סוכר זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

טריפל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "