הספגטי של השרמוטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 415 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אנשובי, שמן זית, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 85%. נסו צומת ספגטי: הספגטי של 4 דולר שטעמו כמעט כמו הספגטי של 24 דולר מבנו של רוי צ'וי בלוס אנג' לס, ארוחת ערב הערב: ספגטי אלה בוסקיולה (ספגטי עם רוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי אגליו, אוליו אי פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית ופלפלי צ' ילי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר מים גדול, לפסטה, לרתיחה על אש בינונית, אם כי אינכם צריכים להתחיל ברוטב עד שהמים רותחים די טוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים את השמן למחבת רחבה ורדודה, לתנור הולנדי או לווק, ומניחים אותו על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את האנשובי ומבשלים כ -3 דקות, לוחצים ודוחפים בעזרת כף עץ, עד שהאנשובי כמעט "נמס".
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום או הג ' לפנוס ומבשלים תוך ערבוב עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
5
זה כנראה השלב בו תרצו להמליח את המים הרותחים ולהוסיף את הספגטי לבישול, בהתאם להוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
חוזרים לרוטב, מוסיפים לסיר עם האנשובי את העגבניות, הזיתים והצלפים ומבשלים כ -10 דקות תוך ערבוב מדי פעם, עד אז הוא יתעבה מעט. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
רגע לפני שהפסטה מוכנה, מוציאים ושומרים על כוס אספרסו מלאה במי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
כשהפסטה מבושלת לפי הצורך, מסננים ומוסיפים את הספגטי לרוטב העגבניות, מוסיפים מעט מי פסטה שמורים, במידת הצורך, כדי לעזור למזג את הרוטב. מפזרים פטרוזיליה קצוצה, אם יש קצת ביד, ומגישים בסגנון רופף, רצוי עם סיגריה לא מסוננת מהודקת בין שפתיים צבועות ארגמן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
הרוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
מעבירים את הרוטב לקערה לא מתכתית להתקררות, ואז מכסים ומכניסים למקרר בהקדם האפשרי. מחממים בעדינות בסיר גדול, במחבת או בווק, תוך ערבוב מדי פעם, עד שצנרת חמה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
1
ניתן להקפיא את הרוטב המקורר בכלי הניתן לסגירה חוזרת עד 3 חודשים. להפשיר לילה במקרר ולחמם מחדש כאמור.