המתכון אפוי לימון זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, פרמזן, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הוסף את גרידת הלימון. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב מתעבה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפרמזן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
בקערה גדולה, לשלב את רוטב הגבינה, pancetta מבושל, פסטה, בזיליקום ותימין. לזרוק עד החומרים מצופים. מערבבים במיץ לימון. כפית את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ומפזרים עם מוצרלה.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.