קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

זיתי אפוי דלעת

זיתי אפוי דלעת
המתכון Ziti אפוי דלעת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך שעה ו-20 דקות . מנה עיקרית זו מכילה 594 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, עלי פטרוזיליה, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו זיתי אפוי , תבשיל זיתי אפוי וזיטי או ריגטוני אפוי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. חמאה (
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
-אונקיה רמקינים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מבשלים נקניק במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית עד שהשומן מתקבל כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים מהמחבת בעזרת כף מחוררת, מסננים על נייר סופג ומניחים בצד. השליכו כל שומן מהמחבת מעל 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים למחבת בצל, שום, פתיתי פלפל אדום כתוש ושמן ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד לריכוך; כ-3 דקות. מערבבים מחית דלעת, ציר עוף ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
דלעת משומרדלעת משומר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים יחד ומוסיפים מלח. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה שמנת ונקניק. מבשלים עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים פסטה מבושלת ופטרוזיליה למחבת ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד לציפוי. מחלקים את תערובת הריגטוני בין 8 הרמקינים המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים את החלק העליון של כל רמקין בגבינת פרמזן ואופים 35 דקות עד שהציפוי מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו