זית ירוק, לימון ורגל טלה צלויה בשום עם תפוחי אדמה ורוטב מחבת
זית ירוק, לימון, רגל כבש צלוי שום עם תפוחי אדמה ורוטב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 75 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רגל טלה, שמן זית, זיתים בריפוי מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו גיליון פאן לימון טימין עוף עם תפוחי אדמה שעועית ירוקה, טלה עשבי תיבול ושום עם סלט זית ירוק, ו טלה עשבי תיבול ושום עם סלט זית ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
עם מקלף ירקות להסיר גרידה מלימון ומילואים לימון. זיתים. במעבד מזון דק קוצצים גרידה, זיתים, שום ופטרוזיליה עם 2 כפות שמן.
לקלף תפוחי אדמה וחותכים לחתיכות 1 1/2 אינץ'. במחבת גדולה חסינת אש קלייה לזרוק תפוחי אדמה עם הנותרים 2 כפות שמן מעיל ועונה עם מלח ופלפל. סדר כבש על תפוחי אדמה עם קצה של סכין קטנה חדה לחתוך חריצים קטנים על כל כבש. לשפשף תערובת זית על כבש, דוחף אותו לתוך חריצים. חצי לימון שמורים וסוחטים מיץ על כבש. כבש העונה עם מלח ופלפל וצלי עם תפוחי אדמה באמצע תנור 20 דקות.
הפחת את הטמפרטורה ל-350 ° F.
כבש צלוי ותפוחי אדמה, התרופפות תפוחי אדמה מחבת עם מרית מתכת והפיכתם מדי פעם, 1 שעה יותר, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר 135 ° F.
להעביר כבש ללוח חיתוך ולתת לעמוד בעת ביצוע רוטב.
להעביר תפוחי אדמה לקערה גדולה ולשמור על חום.
בכוס עם האצבעות שלך למזג יחד קמח וחמאה.
מוסיף יין ומים למחבת צלייה ו deglaze פאן על חום גבוה בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות.
העברת תערובת לסיר קטן ולהביא לרתיחה.
לטאטא בתערובת קמח, לטאטא עד incorporated, ורוטב ומבשל, ערבוב מדי פעם, 1 דקה. עם כפית מחוררת להסיר כל חתיכות תפוחי אדמה מרוטב.
מקשטים כבש עם חצאי לימון וענפי זית ומגישים עם רוטב ותפוחי אדמה.