Zamosc גפילטע פיש עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו ביצים, ארוחת מצה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו גפילטע פיש, גפילטע פיש אפוי, ו גפילטע פיש אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל המרכיבים במלאי קומקום גדול עם כיסוי. מביאים לרתיחה, ואז מכסים חלקית ומפחיתים את החום לרתיחה. בזמן ההמתנה לסיר לרתיחה, להתחיל להכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בקערת עץ, להוסיף את הדגים הטחונים כל שאר החומרים המפורטים תחת דגים, בזהירות לקצוץ בסדר מאוד מיזוג. אתה יכול גם להשתמש במטחנה על מיקסר. מרטיבים את הידיים ויוצרים את הדגים לשומן, קציצות בצורת אליפסה, בזהירות מחליק כל אחד לתוך המניה הבוערת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מבשלים מעל להבה נמוכה לאט במשך 20 עד 30 דקות או במשך 2 שעות. אפשר להתקרר בסיר בזהירות להסיר את כל הקציצות, הצבת אותם על מגש.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לאחר הדג הוסר, מסננים את נוזל הבישול. מלאי זה צריך אז ג 'לי כאשר צונן; אם זה לא, פשוט להוסיף חבילה של ג' לטין unflavored, בעקבות הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
5
מגישים את דג הגפילטע מקורר עם מלאי דגים ג ' לי, חזרת, וכמובן את הגזר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.