צריך חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, טבעוני הר ד ' אובר? זסטי גספצ'ו יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 113 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב פלפלים, חומץ יין אדום, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור קיץ. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 61%. ציון זה הוא מוצק. נסו סלט גספצ'ו זסטי, גספצ'ו עם לובסטר מיין: גספצ' ו קון בוגוואנטה, ו גספצ'ו לבן (גספצ' ו בלנקו) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מסננים עגבניות, שומרים מיץ. בבלנדר מכסים ומעבדים את העגבניות, המלפפון, הפלפל הירוק והבצל בקבוצות עד לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את החומץ, קוביות הלחם ומיץ העגבניות השמור בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים מעל תערובת ירקות. מערבבים פנימה את השמן, המלח, אבקת השום, הפלפל ורוטב הפלפל. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-2 שעות לפני ההגשה.
מנזנילה שרי, אלברינו וורדג 'ו הם בחירה מצוינת לגספאצ' ו. למרות שאומרים שגספצ ' ו הוא זיווג מסובך, כל היינות הספרדיים האלה יכולים לעבוד. אתה יכול לנסות את אטלנטיס אלברינו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
אטלנטיס אלברינו
צבע צהוב לימון אלגנטי, נקי ומבריק. זהו יין עז מאוד על האף עם ניחוחות איכותיים מתמשכים, המזכיר תפוח ירוק ופירות טרופיים, כמו אננס. בחיך הוא ארוך ומתמשך עם חומציות מושלמת התואמת את גופו, מה שהופך אותו ליין נעים מאוד ומלא בתחושות. היין הפריך והמרענן להפליא הזה נקטף ביד בקופסאות פלסטיק קטנות. הענבים נבחרים ונלחצים. לאחר קבלת התירוש מתחיל תהליך תסיסה אלכוהולי המתבצע בכלי נירוסטה בטמפרטורה של 64 מעלות פרנהייט. לאחר תקופת ההפרייה, מתבצע סידור כדי להפריד את השקיות; לאחר מכן הוא עובר ייצוב קר, הוא מסונן ואז לבסוף מבוקבק.