חביתת תפוחי אדמה ספרדית
המתכון חביתת תפוחי אדמה ספרדית יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 35 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 175 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, ביצים, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), חביתה ספרדית, ו חביתה ספרדית.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה ובצל. רבע לכל אורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מחממים מחבת nonstick 10 אינץ ' אטום למים על חום גבוה ומוסיפים את כל אבל 1 כפית שמן זית. כאשר שמן רק מתחיל לעשן, להוסיף תפוחי אדמה ובצל. מערבבים, הופכים ירקות מעיל עם שמן. להפחית את החום בינוני-נמוך בעדינות להפוך ירקות לעתים קרובות עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מטאטא Preheat. בקערה גדולה, להכות ביצים עם מלח ומערבבים בתערובת תפוחי אדמה.
טפטוף שנותר 1 כפית שמן על תחתית המחבת (אין צורך לשטוף) ולחזור לחום בינוני-נמוך. כאשר מחבת חם, להוסיף תערובת תפוחי אדמה ביצה, מתפשט באופן שווה. מבשלים עד התחתית מוגדר חום זהוב, 4 עד 6 דקות.
מחבת להגדיר תחת מטלית כ 4 אינץ ' מחום מטגן, מחבת מסתובבת לפי הצורך לבשל באופן שווה, עד ערכות ביצים וחום קל, כ 3 דקות. מכסים את המחבת עם צלחת גדולה; מחזיק את השניים יחד בחוזקה, הפוך. תרים את המחבת.
מגישים חביתה חמה או בטמפרטורת החדר, לחתוך פלחי.