קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

חג ההודיה שאריות וונטון עם סלסה חמוציות

חג ההודיה שאריות וונטון עם סלסה חמוציות
חג ההודיה שאריות Wontons עם סלסה חמוציות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 79 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך עטיפות wonton, מים, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זה מושלם עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא משהו. נסו Cakespy: חג ההודיה שאריות ריבועי אגוז חמוציות, עוגת שאריות סיר חג ההודיה, ו עוגת שאריות חג ההודיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את מיץ הלימון על חמוציות מיובשות בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מערבבים את טורקיה, מלית, גבינת שמנת, ורוטב טורקיה בקערה נפרדת עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
רוטב הודורוטב הודו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
3
מניחים עטיפת וונטון על משטח עבודה; כף על 1 כף של המילוי במרכז העטיפה. להרטיב שני קצוות מנוגדים של העטיפה עם אצבע טבולה במים, לקפל את העטיפה במחצית הדרך הארוכה, ולחץ על הקצוות יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4
מפזרים את העטיפה במלח. חזור עם מילוי ועטיפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני; מטגנים במחבת את הוונטונים המלאים בקבוצות עד חום פריך וזהוב, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
מסננים את wontons המטוגן על מגבות נייר; מאפשרים להתקרר במשך כ 5 דקות כדי להגדיר את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מסננים את מיץ הלימון מהאוכמניות המיובשות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8
מניחים חמוציות למעבד מזון; דופק כמה פעמים עד חמוציות קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מעבירים לקערה ומערבבים את הבצל, מיץ ליים, פלפל חלפיניו, שום ומים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
10
מגישים עם wontons המטוגן החם.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.