קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

חג ההודיה תרנגול הודו פראי מ ' השף הפרוע

חג ההודיה תרנגול הודו פראי מ ' השף הפרוע
חג ההודיה תרנגול הודו פראי מ ' השף הפרוע הוא חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 104 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 948 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות ותקני שום, ציר עוף, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים, Cider-Braised Rabbit With Apples And Crème Fraîche From The Wild Chef, ו בצל בר כבוש עם דבש ורוזמרין פראי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C). לדקלם מחצית השומן טחון לאט במחבת sauté כבד התחתון. שמור ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
FatbackFatback
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יבש את ההודו היטב עם מגבות נייר. באמצעות מברשת, מעיל החיצוני עם חלק fatback טחון חם מתבלים היטב עם מלח ופלפל מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
FatbackFatback
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
לחמם את fatback טחון הנותרים על בינוני.
מרכיבים שתצטרך
FatbackFatback
4
מוסיפים את הבצל ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, ולאחר מכן להוסיף את הסלרי ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
הסר מהחום והוסף את הלחם הקלוי. להרטיב עם מלאי ולהוסיף את עשבי תיבול טחון. לטעום את קוביות הלחם ולהוסיף יותר מרק ועשבי תיבול לפי הצורך-הם צריכים להיות לח וטעים. בעדינות למלא את החלל של טורקיה עם תערובת זו, ולכסות את השד עם פרוסות הנותרים של fatback.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
FatbackFatback
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
מניחים את ההודו, את השד בצד למעלה, במחבת קלייה כבדה ומכניסים אותו לתנור. צלי במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את השומן, להעלות את טמפרטורת התנור ל 191° (190°C), ולהמשיך צלייה במשך 1 שעה כדי לחמם את השד.
מרכיבים שתצטרך
FatbackFatback
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את טורקיה ברגע שהוא רושם 160 ° F (71°C) על מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך, הרחק מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
תן לתרנגול הודו לנוח לפחות 20-30 דקות לפני גילוף זה על פני התבואה עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד