חג הודיה ברקים הודו
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? תרנגול הודו משונן לחג ההודיה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. מתאים ל-54 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, תפוחים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות. נסו חג ההודיה טורקיה שאריות אושר: הודו Mac-And-Cheeslets, הודו מלא ברקת, ו הודו ברן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק עוף, מיץ תפוחים, סוכר חום, מלח, מרווה מיובשת ופלפל יחד בסיר מניות גדול; מוסיפים חצאי תפוחים וציפורן שום כתוש. מביאים את התערובת רק לרתיחה, ערבוב כדי לפזר סוכר ומלח.
יוצקים מספיק קרח לתוך מיכל מזון בטוח גדול כדי להיות כחצי מלא.
יוצקים תערובת מרק עוף על הקרח; מערבבים לנוזל קריר לחלוטין ובאופן שווה.
בעדינות להנמיך את טורקיה לתוך הנוזל עם השד כלפי מטה.
מי מלח טורקיה 24 עד 36 שעות, הוספת קרח לפי הצורך כדי לשמור על מלח טורקיה קר.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
הסר את טורקיה מן המלח ולשטוף היטב עם מים קרים. לייבש את תרנגול ההודו עם מגבות נייר.
מערבבים תפוחים, טריזי בצל, שיני שום שלמות, ועלים מרווה טריים בקערה; דברים רופפים לתוך חלל של טורקיה. הזז את ההודו למחבת צלייה רדודה. בעדינות מעיל העור של טורקיה עם שמן זית.
אופים את טורקיה בתנור שחומם מראש עד העור על השד של טורקיה הוא חום זהוב, כ 30 דקות.
להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C), לכסות את טורקיה עם רדיד אלומיניום, ולהמשיך צליית טורקיה עד כבר לא ורוד על העצם ואת המיצים לרוץ ברור, כ 6 שעות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך צריך לקרוא 180 מעלות F (85 מעלות C).
הסר את טורקיה מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.