עוגת חג שנשאר בטטה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת חג בטטה, עוגות תפוחי אדמה שמאליות, ו תבשיל בטטה גורמה ואפייה לחג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים יחד את הסוכר ושמן צמחי בקערה גדולה עד חלקה. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את וניל ובטטות.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון בקערה נפרדת; מערבבים לתוך הבלילה 1 כוס בכל פעם, לסירוגין עם הבירה רק עד שהכל מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני ציפוי או הגשה.