קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות31
מגזין

חוטי בצל

חוטי בצל
חוטי בצל הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 2 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 29% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך שעה ו-20 דקות בערך. 256 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לך מעט כף מלח, שמן קנולן, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96% , וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מחרוזות בצל , מחרוזות בצל פריך ומטוגנות בצל וידיאלי עם איולי חזרת .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מתחילים בקילוף הבצלים ובחיתוך דק מאוד, השתמשו בפריסת מנדולינה אם אפשר. מפרידים את פרוסות הבצל ומניחים אותן בתבנית אפייה רדודה ויוצקים את החמאה מעל. דוחסים את הבצלים כלפי מטה כך שהם יהיו שקועים ככל האפשר ונותנים להם להשרות על השיש לפחות שעה. במידת הצורך, מערבבים אותם מעט באמצע תהליך ההשריה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דלה מלח1 כף דלה מלח
כף מלח מועטהכף מלח מועטה
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מערבבים בקערה את הקמח, המלח, הפלפל השחור והקאיין ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים 1 עד 2 ליטר שמן קנולה בסיר או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מחממים ל-375 מעלות פרנהייט, או עד שקורט קמח רוחש כאשר מפזרים אותו על הסיר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בעזרת מלקחיים, מוציאים חופן בצל מהחלב ומטבלים מיד לתוך תערובת הקמח. מצפים את הבצלים בתערובת הקמח, ולאחר מכן דופקים אותם בחלק הפנימי של הקערה כדי לנער את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
טובלים את הבצלים בשמן החם. עם כפית, להתעסק איתם קצת רק כדי לשבור אותם, ולצפות בהם! הם יהיו מוכנים להסיר מהשמן תוך זמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
8
כשהם מזהיבים (זה אמור לקחת רק דקה או שתיים), מסירים אותם מהשמן ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
חוזרים על הפעולה עם שאר פרוסות הבצל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
ערמו את אלה על גבי המבורגר בגריל עסיסי - למות!