קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות100
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חום חשיש חריף

חום חשיש חריף
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לתיבת המתכונים שלך, חום חשיש חריף עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 166 קלוריות. מתכון זה משמש 100. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 45 דקות. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. אם יש לכם פפריקה, פלפלי ג'לפנו, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חום חשיש מתוק ומתובל, נקניק חריף חשיש חום, ו חריף חשיש חום-תוצרת בית.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בכמה סירי ציר גדולים ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים. מצננים מספר שעות או לאורך הלילה.
3
מגררים תפוחי אדמה למספר קערות גדולות; מניחים בצד. בכמה מחבתות גדולות הקפיצו את החזיר, הבצל והפלפלים ב 1/4 כוס חמאה עד שהם רכים. מגניב 10 דקות; מוסיפים לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים פימינטוס ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
5
על מחבת גדולה מבשלים תפוחי אדמה בחמאה שנותרה עד להשחמה; הופכים ומבשלים את הצד השני עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים מחצית מתפוחי האדמה על מגש; מעל גבינה ותפוחי אדמה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'