חומוס ברוטב עגבניות מתובל
חומוס ברוטב עגבניות מתובל נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך jalapeños, ג'ינג'ר, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חומוס ברוטב עגבניות מתובל, ביצים וחומוס ברוטב עגבניות מתובל, ו Halabessa: חומוס במרק עגבניות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון מיני, לשלב את השום, jalapeos וג ' ינג ' ר תהליך להדביק. במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד רוחש, על 3 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם השחמה, כ 7 דקות.
מוסיפים את משחת השום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את הכמון, כוסברה וקיין ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים על חום מתון עד מעובה, כ 6 דקות.
מוסיפים את החומוס והמים ומבשלים עד שהחומוס מתובל ברוטב, כ-8 דקות. מתבלים את החומוס במלח, מקשטים עם הכוסברה ומגישים.