חוף ג'רזי Sub פניני
מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 41 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חזיר מעדניית אוסקר מאייר combos הקלאסי, רול צוללת, מיונז מאיו אמיתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו כריכי גלידת חוף ג'רזי, לבשל את הספר: ג'רזי חוף טונה Sub, ו מולים מאודים במרק עגבניות: התמחות חוף ג'רזי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל פניני מרוסס בתרסיס בישול.
חותכים את רול אופקית לשניים. חלול את שני חצאי רול מעט; להשליך לחם או מילואים לשימוש אחר.
מורחים את החצי התחתון של רול עם מיונז; למלא עם החומרים הנותרים. כיסוי עם העליון של גליל.
גריל 2 עד 3 דקות. או עד חום זהוב.