קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

חורי סופגניות עם ציפוי שוקולד כפול

חורי סופגניות עם ציפוי שוקולד כפול
לכו לחנות ותביאו מלח, שמן צמחי, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: חורי סופגניית שוקולד מזוגגים תוצרת בית, חורי סופגנייה מזוגגים תוצרת בית קלים, ו חורי סופגניית שמנת חמוצה מזוגגת מייפל.

הוראות

1
לנפות קמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה, ומלח לקערה גדולה; להפריש. בקערה בינונית, להקציף ביצים, יוגורט וחמאה. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח יחד עם שוקולד קצוץ עד משולב לחלוטין. צ ' יל במקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
על משטח עבודה משוריין, לגלגל את הבצק ל 1/2 אינץ ' עבה. חותמת חורי סופגנייה עם מקורנת היטב 1 1/4 אינץ ' חותך עגול ומניח על צלחת מקורנת קלות או מחבת. תגלגל מחדש שאריות לפי הצורך. מקררים חתיכות בצק תוך חימום שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בסיר גדול 6 עד 8 ליטר חובה כבדה, שמן חום מעל חום בינוני עד 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הסר חתיכות בצק מהמקרר באמצעות כף מחוררת, בזהירות טיפה 1/2 של חורי הסופגנייה לתוך שמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מטגנים סופגניות במשך כ 2 דקות, בעדינות ערבוב ומהפך סופגניות כדי לוודא שהם מטגנים באופן שווה והתאמת חום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה ב 191°. באמצעות כפית מחוררת, להסיר סופגניות במקום על צלחת מרופדת מגבת נייר. חזור עם אצווה שנייה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
תן לסופגניות להתקרר. הכן בחירה של זיגוג על ידי זיגוג יחד מרכיבים זיגוג. טובלים דונאטס ומניחים על מתלה תיל שהוקם מעל תבנית אפייה. אם תרצה, רול קוקוס על 10 דקות לאחר טבילה זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
בואו זיגוג יבש לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן