קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות24
מגזין

חזה בקר בסגנון טקסס

חזה בקר בסגנון טקסס
חזה בקר בסגנון טקסס דורש כ -6 שעות ו-55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 444 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עשן נוזלי, פלפל, קטשופ ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל היהודי הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61% . מתכונים דומים: חזה בקר בסגנון טקסס ברביקיו , חזה בקר מעושן, שפשוף תבלינים, חזה חזה בסגנון טקסס על טוסט טקסס , ובריסק בסגנון טקסס .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את רוטב ווסטרשייר, אבקת צ'ילי, עלי דפנה, שום, מלח סלרי, פלפל ואם רוצים, עשן נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלט חוצות, לא חובהרוטב לסלט חוצות, לא חובה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
חותכים את החזה לשניים; להוסיף לתיק. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים למשך הלילה.
3
העבירו את בשר הבקר ל-5 או 6 קטר. בישול איטי; להוסיף מרק. מכסים ומבשלים על נמוך 6-8 שעות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
לרוטב, בסיר קטן מטגנים בצל בשמן עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את שאר החומרים; לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
הסר את החזה מהסיר האיטי; להשליך עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
מניחים 1 כוס מיצי בישול בכוס מדידה; להרחיק שומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
8
מוסיפים לרוטב הברביקיו. לזרוק את שאר המיצים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
9
מחזירים את החזה לבישול האיטי; מעל תערובת הרוטב. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. פורסים בשר בקר דק על פני התבואה; להגיש עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, טמפרניו וזינפנדל הן אפשרויות נהדרות עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.