חזה בקר מטוגן
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? חזה בקר מטוגן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר חום, רוטב צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו חזה בקר מטוגן, חזה בקר מטוגן, ו חזה בקר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בקר בשקית פלסטיק לאחסון מזון או תבשיל 3 ליטר, חיתוך בשר לשניים במידת הצורך כדי להתאים. בקערה בינונית, מערבבים חומץ, רוטב צ ' ילי, סוכר חום, בזיליקום ומלח עד מעורבב היטב.
לשפוך על בשר בקר; להפוך מעיל. שקית חותם או תבשיל כיסוי; לקרר, הפיכת בשר פעם אחת, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות כדי להשרות.
מניחים בשר בקר ומרינדה בתנור הולנדי 4 ליטר או תבשיל 3 ליטר.
מניחים בצל מעל; כיסוי. צלי 2 שעות, צחצוח בקר פעמיים עם מרינדה.
הסר כיסוי; צלי 1 שעה יותר, צחצוח בשר בקר לעתים קרובות עם מרינדה, עד בשר רך. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
כדי לשרת, לחתוך בשר על פני תבואה לפרוסות דקות; לארגן על מגש הגשה. עם כפית מחוררת, מניחים בצל על בשר בקר.
מפזרים פטרוזיליה. להשליך נוזל בישול.