חזה בקר צלוי ציפי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 . מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי עבור חנוכה. אם יש לכם סוכר, חזה בקר, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו חזה בקר צלוי, חזה בקר צלוי, ו חזה בקר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרוטב ברביקיו, בסיר גדול, שלבו את 13 המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסירים מהאש. רוטב זן, להשליך עלי דפנה עיסת ירקות;להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
למרינדה, בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את העשן הנוזלי אם תרצו, רוטב טריאקי, זרעי סלרי, פלפל, מלחים ו -1 כוס רוטב ברביקיו שמור.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
רוטב לסלט חוצות, לא חובה
זרעי סלרי
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
4
מוסיפים את החזה. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה, מפנה מדי פעם. מכסים ומקררים את רוטב הברביקיו שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
5
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6
הניחו חזה על דף גדול של נייר כסף כבד; אטום היטב.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שיראז, טמפרנילו וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר דד יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את כרם האחוזה של יאנגרן פי שיראז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
כרם אחוזת יאנגרה פף שיראז
שיראז (ללא חומרים משמרים) עשוי מענבים הגדלים בכרם הביו-דינמי המוסמך שלהם, הגדלים ללא קוטלי עשבים, קוטלי פטריות או כימיקלים סינתטיים. זה נעשה ללא תוספות מכל סוג שהוא: גופרית (משמר), חומצה, טנין או קנס. זה יין בעל גוף בינוני, טרי, פירות מונע כי הוא טעים נהנה כמו יין צעיר. עם זאת, יש להם את שיראז בחזרה לבציר הראשון שלהם בשנת 2013 שעדיין מציג כמה מדמויות תוססות מקסימות.טבעוני