קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

חזה ברווז מוקפץ עם פטריות בר

חזה ברווז מוקפץ עם פטריות בר
גשו לסופר וקנו יין, חצאי חזה ברווז, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטריות בר מוקפצות עם תרד, שעועית ירוקה מטוגנת עם פטריות בר, ו חזיר אפוי עם פטריות בר מוקפצות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור של שדי ברווז באלכסון כדי ליצור 3/4 אינץ ' - דפוס יהלום רחב; טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ברווז שלםברווז שלם
3
חום כבד מחבת גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף חזה ברווז, צד העור למטה. מבשלים עד העור הוא חום זהוב עמוק, כ 8 דקות. הפוך ברווז מעל; לבשל על 3 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
5
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומתחממים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להוסיף שמן. להפחית חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים פטריות בצלצלים ו sauté עד פטריות מכרז, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
9
מוסיפים יין ומערבבים עד שמיצים מתעבים, מגרדים חתיכות השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מניחים חזה ברווז 1 על כל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
11
יוצקים רוטב פטריות מעל, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו