תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז מעושן תה עם אגסים אוכמניות Jus. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 568 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, חצאי חזה ברווז*, מלח ים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה ברווז מעושן, חזה ברווז מעושן תה, ו מתכון חזה ברווז מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
1
ברווז במרינדה
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
2
לשטוף את השדיים ולייבש את הטפיחה. באמצעות סכין חדה, להבקיע עור בתבנית crosshatch 1/2 אינץ', דואג לא לחתוך שומן לתוך בשר מתחת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מפזרים שדיים עם פלפל ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד בצל ירוק, קינמון, זנגביל, נשאר 1/8 כפית מלח, וכוכב אניס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים חזה ברווז וזורקים לשלב, מוודאים ששני השדיים מכוסים לחלוטין בתערובת. מכסים ומקררים במקרר לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
6
תפוחי אדמה צלויים
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלוי
7
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
זין תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג, לעטוף כל בנייר אלומיניום, ומניחים על גיליון אפייה rimmed. צלי, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
לפתוח תפוחי אדמה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. פרוסה לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (תפוחי אדמה ניתן קלוי עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10
ירקות בלאנש
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
11
הכינו קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
בסיר בינוני מעל חום גבוה, להביא מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
13
העברת תירס למסננת בינונית ומסננת לצלול לתוך מים רותחים. מבשלים תירס מסננת, חשוף, עד פריך במכרז, 2 עד 3 דקות, ואז להרים מסננת מים רותחים ומיד לצלול לתוך מי קרח להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
ניקוז תירס, טפיחה יבשה, ולהעביר לקערה גדולה. חזור על התהליך עם אספרגוס ואז גזר, המאפשר מים לחזור לרתיחה בין כל אצווה. מקררים ירקות עד מוכן לשימוש. (ירקות יכולים להיות מבושלים עד 4 שעות מראש ומקורר, מכוסה.)
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
גב שומן חזיר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
אגסים Poach
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
16
קו גדול מסגרת אפייה עם מגבות נייר העליון עם מתלה קירור חוט. בסיר 3 ליטר מעל חום גבוה, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ לימון, קינמון ומלח. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני, להוסיף אגסים עומדים זקוף, ומכסים חלקית עם מכסה. Simmer אגסים עד רק במכרז, על 15 דקות, ולאחר מכן, באמצעות כף מחורץ, להעביר מתלה. אפשר לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד מוכן לשימוש. (אגסים יכולים להיות עלומות עד 24 שעות מראש ומקורר, מכוסה).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חצאי אגסים בסירופ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
אבקת ציר עוף של גויה®
גריסי פנינה לבנים
17
הפוך אוכמניות jus
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
18
ב כבד, 1 1/2-סיר לרבע מעל חום מתון, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
19
מוסיפים בצל, גזר, כרישה, ומטוגנים עד ריכוך וזהב קל, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
20
מוסיפים יין, מעלים חום לגובה ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר בינוני גבוה ומבשל במרץ, נחשף, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, 4 כדי 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
21
מוסיפים מלאי, מקל קינמון ותרמיל הל, מעלים חום גבוה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום עד בינוני ומבשל עד התערובת היא עבה מספיק כדי בעדינות מעיל בחזרה של כף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
22
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר קטן, נקי. כסה וחמם.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גריסי פנינה לבנים
23
ברווז עשן
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
24
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
25
שורה תחתונה של ווק ובתוך המכסה עם שכבה כפולה של רדיד כבד, משאיר 3 אינץ ' לבלוט לאורך הקצוות. בקערה קטנה, מערבבים יחד עלי תה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
תה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
26
מפזרים תערובת בשכבה אפילו על החלק התחתון של ווק ולהגדיר מתלה ב-wok (זה צריך לנוח על 2 אינץ ' מלמטה).
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
27
חום כבד, מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
28
הסר חזה ברווז מן המרינדה ולהעביר, העור בצד למטה, למחבת. לצרוב מבלי לזוז עד העור הוא חום זהוב עמוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
29
באמצעות מלקחיים, העברת שדיים, צד עור למעלה, כדי rack ב-wok, הסדרת על 1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
30
חום ווק על חום גבוה, חשוף, עד שזרזי עשן יציבים מתחילים להופיע, 5 עד 10 דקות. להפחית את החום עד מתון, ואז לכסות את ווק, באמצעות כפפות תנור, לקפל לסכל מ ווק ומכסה יחד, crimping לאטום בחוזקה (רדיד יהיה חם מאוד). חזה ברווז עשן 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
31
בזמן שברווז מעשן, זיגוג אגסים
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
חצאי אגסים בסירופ
ברווז שלם
32
פרוס כל אגס בחצי לאורכו, באמצעות כף קטנה או baller מלון, להסיר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
מלון
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
33
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, להמס חמאה. מערבבים בסוכר, ואז מוסיפים אגסים וזורקים בעדינות למעיל. קוק, שנחשף, מתהפך פעם אחת, עד אגסים הם קרמל, על 5 עד 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
34
הסר מהמחבת ולשמור חם, מכוסה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
35
סיום ברווז ותפוחי אדמה
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ברווז שלם
36
כאשר השדיים מעושנים 10 דקות, בזהירות לפתוח לסכל (עשן ואדים יתנופפו). באמצעות מלקחיים, מעבירים שדיים לתבנית אפייה ומניחים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
37
מעבירים תפוחי אדמה לסדין אפייה מעוטר ומניחים לצד ברווז בתנור. ברווז צלוי כדי doneness הרצוי, 7 עד 8 דקות עבור בינוני נדיר (מיד לקרוא מדחום מוכנס לתוך השדיים יקרא 57°).
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
38
העברת שדיים ללוח גילוף, אוהל עם נייר, ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך. כאשר תפוחי אדמה חמים, להסיר מהתנור, לכסות ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
39
בעוד ברווז נח, לסיים ירקות
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ברווז שלם
40
במחבת כבדה, 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
41
מוסיפים אספרגוס, גזר, ותירס תינוק ומטופח עד להשחמה קלה ומחומם דרך, כ 7 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
תירס בייבי
גב שומן חזיר
42
סיום רוטב וברווז ומגישים
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלם
43
במידת הצורך, לחמם רוטב על אש נמוכה. מערבבים באוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
44
מחלקים פרוסות תפוחי אדמה בין 4 צלחות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
45
מפזרים חזה ברווז עם פלפל. החזקת סכין חדה בזווית 7°, לחתוך כל שד ברווז לפרוסות דקות. מסדרים פרוסות על גבי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
46
מניחים 1 אגס חצי בצד של כל צלחת ולסדר ירקות בצד השני. כף אוכמניות jus מעל צלחות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)